U Kutjevu se dogodilo čudo

Kutjevo iz zraka
(FOTO: Croatia.hr)

13.04.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 17473

Nakon objave u medijima i jednog super priloga na jednoj novoj televiziji na našem području, s radošću smo mogli čuti da je račun Turističke zajednice Kutjeva nakon cca 10 godina napokon odblokiran.

Prema riječima gradonačelnika Budimira, to je navodno bio jedan od razloga zašto se grad nije razvijao te se nakon deblokade može očekivati preokret za grad Kutjevo. Osim što grad doista ima interventnih i zanimljivih sadržaja, smješten je uz bajkovitu prirodu Papuka.

Zanimala nas je autentičnost i istinitost spomenute reportaže, stoga smo odlučili provesti jedan dio dana u Kutjevu. I vidi čuda... Grad dupkom pun ljudi i automobila stranih registracija: Njemačka, Austrija, Švicarska, pa čak i Švedska te mnoge druge, a posebno se dao uočiti veliki broj Audija A6.


S pravom smo se upitali je li to već sad vidljiv uspjeh Turističke zajednice nakon samo nekoliko dana od deblokade i zanimalo nas je kako su to uspjeli.


Kako gradom cirkulira veliki broj ljudi, mogli bi čak konstatirati da se trenutno može mjeriti sa Splitom ili Dubrovnikom, a nadamo se da će taj uspjeh potrajati, a možda se čak i pojačati (do sljedećeg velikog blagdana, Božića).

Tako da je deblokada računa Turističke zajednice bila pun pogodak i ako nastave ovim tempom, nadmašit će i vrhunski rad Turističke zajednice grada Požege (što će biti jako teško dostići).

Mi ćemo vas i dalje obavještavati o tom kutjevačkom čudu i radu njegove Turističke zajednice jer to bi čudo trebalo u nacionalne medije i televiziju, a ne samo u regionalni dnevnik.

Kutjevo može i zaslužuje bolje!




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI