Martina Abramović iz Pleternice prestala pušiti i osvojila 3 tisuće kuna

Pobjednici natječaja "pušenje odbaci, lovu nabaci"
(FOTO: M.M.)

05.04.2017. | M.M.
Pregleda: 14836

Martina Abramović iz Pleternice ostavila se pušenja te usput zaradila poklon bon od tri tisuće kuna. Ona je naime izvučen kao prvonagrađena u natječaju "Pušenje odbaci lovu nabaci", a ostalih devet izvučenih dobitnika dobili su poklon bon u vrijednosti 750 kuna.




"Odlučila sam prestati pušiti i prijavila sam se na ovaj natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci". Nisam mislila da ću osvojiti glavnu nagradu i presretna sam. U početku kada sam prestala pušiti vuklo me je da zapalim cigaretu i morala sam stalno nešto grickati kako bi zamijenila cigaretu, u međuvremenu sam počela trenirati i baviti se rukometom, a i više novca imam u džepu." - telefonski nam je rekla Martina Abramović






Martininu nagradu je preuzela sestra Nikolina jer je Martina spriječena obavezama na Veleučilištu u Požegi gdje studira Prehrambenu tehnologiju.

"Zavod se po treći puta uspio izboriti za financijska sredstva u suradnji s Ministarstvom zdravstva kroz projekt "Zdravo biram, nisam sam" da bi uspjeli osigurati sredstva za natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci".

Kao što i znamo pušenje je rizični čimbenik za niz bolesti pa nam je s ovim natječajem cilj potaknuti sve na zdrave stilove života kako bi se te pošasti odbacili i kako bi dalje nastavili punim plućima disati i prenesti svojim prijateljima s kojima se družimo." - rekao je Mato Matijević, ravnatelj požeško-slavonskog ZJZ.




Akcija prestanka pušenja počela je 1.ožujka i trajala je 30 dana, a odaziv je bio velik. Prijavilo se 36 osoba od čega ih je odustalo 10 te ih je na kraju ostalo 26. Među njima je 15 muškaraca i 11 žena. Najmlađa osoba je imala 20, a najstarija 60 godina.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI