Prvenstvo Hrvatske u motocrossu ove nedjelje na Villarama

Motocross
(FOTO: plakat)

03.04.2017. | Pozega.hr
Pregleda: 5277

Ovoga vikenda Požega će biti domaćin Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocrossu na stazi Villare, utrke koju već 17 godina organizira Moto klub Požega-Promet pod pokroviteljstvom Grada Požege. Za utrku se do sada prijavilo više od 80 vozača iz cijele Hrvatske i šire, a boje požeškog kluba branit će Matej Jaroš i trojica braće Pandžić – Mihael, Leo i Teo.

- Otežavajući faktor ove godine bit će nam prašina zbog velike suše, ali pokušat ćemo napraviti prihvatljive uvjete. Staza je već dobrim dijelom uređena, a vozači su spremni – poručio je Zlatko Jaroš, tajnik kluba.





Utrku je podržao i gradonačelnik Požege Vedran Neferović.


- Motocross u Požegi ima tradiciju i ova manifestacija je dio aktivnosti koje Moto klub Požega – Promet provodi. Drago mi je da se ova utrka organizira s velikim entuzijazmom i voljom kako bi se ovaj sport popularizirao u našem gradu i postao njegov zaštitni znak. Želim organizatorima i vozačima puno uspjeha i pozivam građane da se u što većem broju odazovu i poprate atraktivni program – rekao je za kraj gradonačelnik Neferović.

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu na stazi Villare održat će se ove nedjelje 9. travnja s početkom u 13:30 sati.

izvor: www.pozega.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI