Karate-do klub Požega odnedavno održava treninge i u Pleternici

Karate-do klub u Pleternici
(FOTO: Karate-do klub Požega)

28.03.2017. | D.O.
Pregleda: 2824

Odnedavno Karate-do klub Požega održava treninge i u Pleternici. Kako doznajemo od trenera kluba Zdenka Oroza inicijativa je došla od ravnatelja Pleterničke osnovne škole, Hrvoja Galića, a s ciljem pružanja još jedne sportske aktivnosti svim zainteresiranim učenicima, ali i ostalim dobnim kategorijama.

"Najbitnije je da se djeca bave sportom. Treninzi se odvijaju u staroj školskoj dvorani, ponedjeljkom i četvrtom od 19,00 do 20,00 sati. S obzirom da smo tek nedavno krenuli, ovaj termin ostaje do kraja školske godine, a od nove školske godine probat ćemo dobiti i neke nove termine, ovisi o zainteresiranosti polaznika."

Karate priču je trener Oroz započeo u Pleternici devedesetih godina na inicijativu tadašnjeg vodstva Pleternice u klubu Pleternički Sokol. "To je trajalo dvije godine, a nakon toga je druga ekipa preuzela rad. Ovo je sad jedna nova priča, a dodatni razlog aktiviranja u Pleternici je i dolazak djece s tog područja na trening u požeški klub, a na ovaj način im se smanjuju troškovi zbog putovanja i treniraju u blizini svog doma."-ističe Oroz.


Karate je borilačka vještina koja ima dugu tradiciju na području naše Županije. Prvi registrirani klub je bio davne 1975 godine.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI