Sin župana Tomaševića najavio kandidaturu za gradonačelnika Požege

Silvio Tomašević
(FOTO: Facebook)

26.03.2017. | A.M.
Pregleda: 29673

Silvio Tomašević, sin Požeško-slavonskog župana i jednog odvodećih HDZ-ovaca u županiji, najavio je na svom facebook profilu kako senamjerava kandidirati za gradonačelnika Požege, i to ni manje ni više, već kaonezavisni kandidat. Silvio je na svom facebook profilu napisao slijedeće:

"Dragi moji Požežani, ovom prilikom najavljujem svojunezavisnu kandidaturu za gradonačelnika. Teška odluka, najteža u mom životu,ali ispravna, plemenita, duhovna, ispunjena gorućom ljubavlju i izrazitomželjom da napokon vidimo ovaj napaćeni grad u svjetlu koje zaslužuje. Mi smopobjednici, mi Požežani smo pobjednici, predugo smo gubili i previše togaizgubili i previše se pustih obećanja naslušali da bi i dalje sjedili i čekali!Nema više čekanja, sad je vrijeme, sad ili nikad!

Neće nas nitko iseljavati, a rade nam upravo to, namjernonas iseljavaju, nemojte biti u zabludi. Neće nas nitko iskorištavati, a nismomi nikad klečali pred nikim i molili milost, nego smo se borili! Gdje vam jehrabrost!? Gdje vam je pobjednički stav!? Zar ćemo čekati da nas pokupuju, zarćemo vječito biti sluge i robovi u svom dvorištu!? E nećemo! Nakon ovih izboraništa više neće biti isto, bit ćemo mi gazde u svom dvorištu, ja vam togarantiram i najavljujem pobjedu, već u prvom krugu! Mi nismo osuđeni nasiromaštvo i iseljavanje i ne moramo više živjeti u takvim okolnostima, inećemo više! Imamo mi perspektivu biti izrazito bogati i imamo pravo živjeti ublagostanju i to nam nitko ne može oduzeti, a napraviti ćemo i takve uvjeteživota da će se ljudi vraćati živjeti u rodni kraj!


Tražim ljude koji imaju hrabrost i vjeru, tražim ljude kojisu spremni dati srce za Požegu.


Požega vas treba, javite mi se u inbox. Hvala.



Najavom svoje kandidature Silvio poručuje da politika kojaje do sada vođena nije bila dobra za građane iako je njegov otac zaslužan zavelik dio kolača takve politike. Kako će sam župan reagirati na takvu odlukusina, ostaje nam za vidjeti, no jedno je sigurno, da takvom odlukom neće bitioduševljen.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI