Podržite naše predizborno anketiranje

Ankete
(FOTO: 034 Portal)

24.03.2017. | A.M.
Pregleda: 6510

Poštovani čitatelji, za Lokalne izbore 2017. godine 034 Portal će provoditi nekoliko anketa za Požeško-slavonsku županiju te za sve njene gradove; Požegu, Pakrac, Pleternicu, Lipik i Kutjevo.

Ankete ćemo provoditi na našoj internet stranici i osobno u centrima navedenih gradova te već sad najavljujemo izlazne ankete 21. svibnja točno u 19:01 sati koje ćemo uživo pratiti u dva grada u županiji.

Želimo napomenuti da je anketa na našoj stranici novog tipa te bi trebala spriječiti glasove s duplih IP adresa, ali kako ništa nije 100% sigurno, uveli smo dodatnu mjeru kojom će se automatizmom brisati dupli glasovi s istih IP adresa. Nasuprot dosadašnjim anketama u našoj županiji u kojima sudjeluje tek nekoliko stotinjaka ljudi (maksimalno 500 prema našim saznanjima), naše NOVE ankete su vjerodostojnije, točnije i obuhvaćaju nekoliko tisuća glasova.


Ujedno želimo i naglasiti kako rezultati anketa neće biti dostupni do nakon završetka iste  upravo zbog toga da se eventualni dupli glasovi (iste IP adrese) mogu poništiti. Isto tako, moći ćemo napraviti analizu s kojeg područja županije i dijela pojedinog grada je bilo najviše glasova.


Provoditelji anketa, primjerice u Zagrebu, anketu s 500 telefonskih poziva naplaćuju oko 10 000 kuna, stoga molimo Vas, naše čitatelje, da nas poduprete sudjelovanjem u anketiranju tako što ćete pristati na anketiranje kad Vam priđe netko od našeg 034 tima.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo što ste uz nas i što podržavate naš rad, zbog Vas postojimo i želimo da do Vas dođu informacije onakve kakve zaista jesu.

Redakcija 034 Portala





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI