Pobjede rukometaša i odbojkaša proteklog vikenda

Rukomet
(FOTO: M.J.)

22.03.2017. | M.J.
Pregleda: 3896

Požeški rukometaši prava su senzacija proljetnog dijela natjecanja u 2. HRL, pod vodstvom trenera Hrvoja Jurkovića kao na tekućoj vrci nižu pobjede, pa su tako u pet proljetnih kola upisali isto toliko pobjeda i polako ali sigurno približavaju se vrhu ljestvice, trenutno su na 5. mjestu. U proteklom kolu Požežani su na domaćem parketu bili bolji od Slatine rezultatom 27:24 (17:14), a bilo je dosta problema, gosti su se pokazali kao vrlo dobar takmac, a ovom pobjedom Požega je stigla na bod iza njih. Ono što slijedi je pravi ispit za Požegu, gostovanje kod vodeće ekipe lige Virovitce.

Protiv Slatine standardno ime u rubrici najbolji strijelac – Domagoj Kiš ovoga puta pogodio je "samo" 9 puta, Lovro Farkaš zabio je 5, a fenomenalan na golu naše momčadi bio je Antonio Ćosić sa čak 16 obrana!

Odbojkaši su odradili možda i svoju najbolju partiju u ovoj sezoni, inače sasvim solidnu drugu ekipu osječkog prvoligaša Murse potpuno su razbili u 3 seta. Po setovima je to bilo 25:13, 25:17 i 25:15. Zaista sjajna partija i odlična najava sljedećeg vikenda kada Sokoli gostuju kod momčadi koja je trenutno u najboljoj formi, MOK Vukovara.





Odbojkašice Vallis auree su u Grabriku bile jako blizu boda protiv vrlo jakih djevojaka iz ŽOK Vinkovaca, no ostale su kratkih rukava nakon 4 seta. Utakmica se lomila u 3. Setu kod 1:1, a u vrlo napetoj završnici gošće su bile sretnije i osvojile taj ključni set rezultatom 29:27, pa su naše u četvrtom ipak malo pale i zaustavile se na 20 osvojenih poena. U sljedećem kolu Vallisice pred sobom imaju "nemoguću misiju", gostovanje u Đakovu kod dosad nepobjedivih djevojaka koje će sljedeće sezone vjerojatno igrati prvu ligu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI