Slavija bolja od Bjelovara, remi Hajduka i poraz Slavonije

Nogomet
(FOTO: 034 portal)

19.03.2017. | M.J.
Pregleda: 3367

U subotu su naši predstavnici u 3. HNL i MŽNL odradili svoj posao za 18. kolo sa podjeljenim učinkom. Pleternička Slavija je povezala dvije pobjede i odmaknula od momčadi koje su u ugroženoj zoni, no naravno da Bognarovi nogometaši i dalje moraju skupljati bodove da se dokopaju mirne zone. Forma je očito u laganom rastu, iako su se dobrano namučili protiv vrlo mlade i rastrčane momčadi Bjelovara. Goti su prvi došli do prednosti već u 4. minuti iz kaznenog udarca. To je poprilično šokiralo Slavijine nogometaše pa je prvo poluvrijeme bilo vrlo loše s njihove strane, bili su silno nervozni i do odmora nisu uspjeli poravnati. To im je pošlo za rukom u idealnom trenutku, na samom otvaranju nastavka kada su natjerali goste da pogode vlastitu mrežu, da bi u 66. minuti Tomislav Žuljević zabio za 2:1 i pokazalo se vrijedna 3 boda.



Slavonija je u Đakovo putovala po bodove koji su ih s obzirom na ostale rezultate mogla gurnuti na sami vrh trećeligaškog društva, no Špeharovoj momčadi je od početka krenulo naopako. U 4. minuti Dino Galičić pogađa Rezinu mrežu, a u 15. Alen Božić pogađa vlastitu mrežu za konačnih 2:0. Nije Slavonija odigrala dobru partiju, kako Špehar kaže za 90 minuta stvorili su jednu stopostotnu priliku koju nije ralizirao Jakešević te samo još 2-3 poluprilike. I dalje je Slavonija definitivno u igri za naslov prvaka, zaostatak se nije povećao s obzirom na iznenađujući poraz Varaždina od Koprivnice.





U MŽNL Hajduk je u Pakracu ugostio Vihor iz Jelisavca, suprotno očekivanom nije to bila utakmica u kojoj se uživalo, gosti su došli po bod u Pakrac i na kraju su se uspjeli obraniti te se mreže mirovale svih 90 minuta. Hajduk će i danas u pogon, u 3. kolu županijskog kupa gostuju u Sulkovcima.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI