Čitateljica: ¨Voda u Požegi nije pitka!¨, Tekija d.o.o. tvrdi suprotno

Voda u Lukaču
(FOTO: 034 Portal)

18.03.2017. | A.M.
Pregleda: 10925

Čitateljica iz Požege koja je željela ostati anonimna, nam se javila s problemom nepitke vode koja kod nekih ljudi uzrokuje crijevnu i želučanu virozu.

"Zašto danima kupujemo vodu jer ova iz slavine ima okus zemlje i/ili metala, ovisno o dobu dana, a nitko nas još nije obavijestio što se događa? Zašto plaćamo vodu ako ju ne smijemo popiti? Možemo tako iskopati bunare u dvorištima stambenih zgrada, bar ne bi morali kupovati flaširanu u trgovinama", govori ljutito čitateljica.

Upit vezan za ovaj problem poslali smo Tekiji d.o.o., a njihov odgovor je sljedeći:


"Tekija d.o.o. nije zaprimila niti jedan upit građana Požege vezano na navodnu "zagađenost" vode za ljudsku uporabu. Predlažemo da građane uputite da se jave u Tekiji ako ima ikakvih problema. Tekija d.o.o će uzeti uzorke vode na adresi osobe koja se žali na kvalitetu vode. Ako postoje prijave koje navodite bilo bi dobro znati o koliko prijava se radi i s kojeg područja.


Voda u sustavu javne vodoopskrbe je zdravstveno ispravna i nema nikakvih poremećaja u sustavu javne vodoopskrbe.

Razlika u okusu može biti ovisno s kojeg izvorišta ili crpilišta voda trenutno dolazi u neki dio sustava vodoopskrbe. Razlika u okusu može biti ovisno s kojeg izvorišta ili crpilišta voda trenutno dolazi u neki dio sustava vodoopskrbe. "

Dakle, ako imate problem s vodom iz slavine, sumnjivog vam je okusa, mirisa i izgleda, najbolje bi bilo da se obratite Tekiji d.o.o. na telefonski broj 034/412-450 koja je otvorena za sva pitanja i prigovore građana.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI