Ronko vs. Neferović

Ronko i Neferović
(FOTO: 034 Portal)

17.03.2017. | A.M.
Pregleda: 15341

Da je Facebook popularan, odavno je poznato, da je i moćno sredstvo oglašavanja, također je poznato. Tako se na Facebook-u oglašavaju apsolutno svi, svak na svoj način. Naši lokalni političari također su odlučili koristiti Facebook kao sredstvo obraćanja javnosti, no neki od njih očito ne znaju gdje je granica dobrog ukusa pa ju nerijetko s lakoćom prelaze.

Prije nekoliko tjedana to je učinio trenutni gradonačelnik Neferović na svom Facebook profilu objavivši javno fotografiju koja dokazuje odlazak jedne požeške firme u stečaj uz opis kojim kaže da ga je ta informacija strašno razveselila i da je sretan. Dakle, gradonačelnik jednog grada sretan je što je još jedna tvrtka u njegovom gradu otišla u stečaj... Teška tema, o njoj ćemo nekom drugom prilikom.




Da je karma gadna stvar i da ona stara "Sve se vraća, sve se plaća" vrijedi za svakoga, dokazuje malen, ali važan događaj koji se dogodio, pogađate, opet na Facebook-u.




Tako je stari lisac Ronko, SDP-ov kandidat na lokalnim izborima 2017. za gradonačelnika Požege, jučer objavio nepravomoćnu sudsku presudu donesenu protiv, vidi čuda, trenutnog gradonačelnika Neferovića. Da rezimiramo zašto, zbog čega i tko je optužen i osuđen... Dakle, Ronko je tužio Neferovića zbog izjave na Radio Vallis Aurei 2014. godine u kojoj je iznio niz neistina znajući da su neistine i tako doveo u pitanje čast i ugled (??) gospodina Ronka. Dosadno, znamo, no ako vas zanima više, pročitajte presudu ispod.





Tako je Neferović optužen za, gle opet čuda, KLEVETU i dužan je tuženiku isplatiti 5 631,00 kunu i još nekih 800-injak kuna sudskih troškova. Običnim smrtnicima ovo je veliki iznos, no vjerujemo da Neferoviću isplata neće biti nikakav problem. Stvarno je teško za povjerovati da bi jedan političar mogao biti optužen, ni manje ni više, nego baš za klevetu, s obzirom na to da su svi krajnje iskreni jer ipak se laž izgovorena određeni broj puta smatra istinom.

U svakom slučaju, pomalo nam je žao gospodina Neferovića i ovakvog ishoda presude jer, kako rekosmo u recima iznad, politika je igra koja se sastoji od laganja, izmišljanja i prodavanja magle te nekako nije fer da samo on bude osuđen za tamo neku klevetu, a Ronka eto pristojnog, dobrog, časnog i, iznad svega, ISKRENOG takva presuda još nije dočekala.

Čekat ćemo i pomno pratiti Facebook profile naših lokalnih političara jer postoji mogućnost da na jednom od njih osvane presuda u kojoj se Zdravku Ronku izriče novčana kazna od cirka 5000 kuna za povredu časti, klevetu, krađu...

Moramo naglasiti da očekujemo Neferovićev protuudar i baš nas zanima čiji će više boljeti! O ovoj temi čitajte više u narednih nekoliko dana na našem portalu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI