Pročitajte pismo poduzetnice upućeno Vladi RH koje se širi Facebook-om

Pismo poduzetnice Vladi RH
(FOTO: Index.hr)

17.03.2017. | M.B./Index.hr
Pregleda: 16079

Todorićev Agrokor nalazi seu popriličnim problemima zbog prevelike zaduženosti koju ne prati odgovarajućirast poslovnih rezultata. Da je situacija u Agrokoru loša potvrdio je i tajnisastanak Ivice Todorića i Vlade održan u Banskim dvorima.

Upravo taj sastanak izazvao je reakciju poduzetnice Tajane KostanjevečkiMarinić, koja je svoje nezadovoljstvo iskazala u Facebook poruci upućenoj VladiRH.

Njezinu poruku, koja je u kratkom vremenu prikupila veliki broj lajkova ishareova, index.hrprenio je u cijelosti:


Poruka Plenkoviću i Petrovu


"Poštovani,


molim da u svom rasporedu pronađete vremena i javite mi termin kada bibilo zgodno da se nađem s premijerom gospodinom Plenkovićem te predsjednikomSabora gospodinom Božom Petrovom. Također bi Vas zamolila i da se pripremite irazradite strategiju o podmirivanju mojih kreditnih obveza, obveza premaPoreznoj upravi kao i dugova prema mojim dobavljačima/kooperantima.


Nadam se da nećete ovu moju zamolbu olako shvatiti, s obzirom da Ustav RH učlanku 3. naglašava jednakost kao jednu od najvećih vrednota ustavnog poretka,članak 14. naglašava prava i slobode neovisno o IMOVINI I DRUŠTVENOM POLOŽAJU.


Kako bi pokazali narodu da smo svi jednaki kako nam Ustav i garantira,ne bi bilo primjereno da određeni pojedinci, bez obzira na imovinu i status,budu privilegirani te imali poseban tretman u odnosu na ostale građane. Uprotivnom to bi značilo da kršite članak 5. u kojem stoji "Svatko je dužandržati se Ustava i prava i poštivati pravni poredak Republike Hrvatske".Moj zahtjev slobodno zanemarite ukoliko odlučite ne sanirati dugovanjagospodina Todorića.

Lijep pozdrav"
, zaključuje Kostanjevečki Marinić.

izvor: www.index.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI