U Pleternici ponovno otvoren restoran ¨Klas¨

Restoran Klas
(FOTO: Pleter-portal)

10.03.2017. | Pleter-portal
Pregleda: 19513

Većini stanovnika Pleternice i okolice, restoran "Klas" ne predstavlja nepoznanicu. Isto tako im je poznato da je restoran već duže vrijeme, na žalost, zatvoren.

Ipak, nešto se dogodilo, pokrenuli su se kotačići i restoran "Klas" poput feniksa je ustao iz pepela. Ovoga puta njegovog se vođenja prihvatila Marija Bek, majstorica kuharske struke, koju mnogi znaju iz restorana "Buba" u kojemu je prije toga radila.

Kad joj je stigla ponuda da preuzme vođenje "Klasa", Marija je ušla u posao puna entuzijazma i elana, prvenstveno stoga što obožava taj posao, a potom i zbog toga što smatra da je jedan takav restoran potreban gradu kao što je Pleternica.


Restoran je ponovno otvoren 16. veljače ove godine i već je ugostio mnoge goste, bio domaćin mnogim događajima. Posjetiti ga možete svim radnim danima, od ponedjeljka do petka od 10-17 sati te subotom od 10-01, a u njemu možete organizirati sve oblike proslava - pričesti, krizme, vjenčanja, promocije, rođendane i slično.


S kapacitetom između 120-130 ljudi, restoran "Klas" će zadovoljiti svačije potrebe i zasladiti svačija nepca. Meniji se mijenjaju iz dana u dan, s tim da se petkom uglavnom serviraju riblji specijaliteti.

Djelatnici restorana "Klas" pozivaju sve sladokusce kao i osobe koje bi htjele provesti ugodno vrijeme u ugodnome ambijentu uz vrhunske specijalitete da posjete restoran i uvjere se u njegovu kvalitetu.

Za sve dodatne informacije, možete ih nazvati na broj mobitela 098 93 21 854

Dobrodošli i dobar tek!































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI