U Pleternici ponovno otvoren restoran ¨Klas¨

Restoran Klas
(FOTO: Pleter-portal)

10.03.2017. | Pleter-portal
Pregleda: 19501

Većini stanovnika Pleternice i okolice, restoran "Klas" ne predstavlja nepoznanicu. Isto tako im je poznato da je restoran već duže vrijeme, na žalost, zatvoren.

Ipak, nešto se dogodilo, pokrenuli su se kotačići i restoran "Klas" poput feniksa je ustao iz pepela. Ovoga puta njegovog se vođenja prihvatila Marija Bek, majstorica kuharske struke, koju mnogi znaju iz restorana "Buba" u kojemu je prije toga radila.

Kad joj je stigla ponuda da preuzme vođenje "Klasa", Marija je ušla u posao puna entuzijazma i elana, prvenstveno stoga što obožava taj posao, a potom i zbog toga što smatra da je jedan takav restoran potreban gradu kao što je Pleternica.


Restoran je ponovno otvoren 16. veljače ove godine i već je ugostio mnoge goste, bio domaćin mnogim događajima. Posjetiti ga možete svim radnim danima, od ponedjeljka do petka od 10-17 sati te subotom od 10-01, a u njemu možete organizirati sve oblike proslava - pričesti, krizme, vjenčanja, promocije, rođendane i slično.


S kapacitetom između 120-130 ljudi, restoran "Klas" će zadovoljiti svačije potrebe i zasladiti svačija nepca. Meniji se mijenjaju iz dana u dan, s tim da se petkom uglavnom serviraju riblji specijaliteti.

Djelatnici restorana "Klas" pozivaju sve sladokusce kao i osobe koje bi htjele provesti ugodno vrijeme u ugodnome ambijentu uz vrhunske specijalitete da posjete restoran i uvjere se u njegovu kvalitetu.

Za sve dodatne informacije, možete ih nazvati na broj mobitela 098 93 21 854

Dobrodošli i dobar tek!































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI