Zagonetna poruka s jumbo plakata u gradu

Mistični jumbo plakati po Požegi
(FOTO: A.M.)

06.03.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 21205

Kako ste mogli primijetiti, u Požegi su se ovih dana na višemjesta pojavili jumbo plakati s natpisom "NE DIŽE SE", naša prvamisao bila je da je ovo početak reklamne kampanje za "Afričku šljivu", svimapoznatu s TV-a i radija.

Za one kojima je nepoznato što je to Afrička šljiva, pokušatćemo slikovito dočarati: Kad umoran političar s oko 65-95 godina dođe kući,svojoj mladoj ženi i nakon večere se oboje malo zabavljaju onda mu je u nekimprigodama dobro imati Afričku šljivu pri ruci, naravno ako je taj političar joši u oporbi onda mu samo šljiva ne pomaže, tad su mu potrebne i plave tabletice.

Ovo su valjda shvatili oni kojima je dano da shvate, bar senadamo.


Ali nakon malo više razmišljanja, ipak smo došli dozaključaka da bi ovo mogao biti početak neke političke kampanje za lokalneizbore, a ne za Afričku šljivu.




Ako je u pitanju politika, tada moramo malo uključiti maštuda bi shvatili kome se to "NE DIŽE"

Budući da su u političari više-manje svima poznati, ključnibi mogli biti: Franjo Lucić, Zdravka Ronko, Vedran Neferović, Darko Puljašić, Marijan Cesarik,Nino Smolčić, Predrag Livak, Miro Rašić, Dražen Pekčec, Ivan Vlahović i Mario Pilon. Ima ihjoš ali za sada ih nećemo spominjati, niti ćemo spominjati žene.

Ako malo razmislimo na koga bi se na kraju ovo mogloodnositi, ili ako je ovdje upitan rejting stanke, onda ovo ne mogu bitiHDZ-ovci već bi to više odgovaralo SDP-u, koji su trenutno u slobodnom padu i nesamo na nacionalnoj razini, nego još vise na lokalnoj. Tu bi se sad moglozaključiti " NE DIŽE SE " Zdravku RONKU... rejting ???

A nasuprot njemu ostalima se, "DIŽE REJTING".Posebno želimo naglasiti i spomenuti mlađe političare kao Vedran Neferović i DarkoPuljašić kojima se jako "DIŽE REJTING", ovih dana.

Moguće je da je ovo i početak prljave kampanje izmeđupolitičkih stranka, što bi se moglo interpretirati na način da HDZ šalje porukuRonku ??????

Ako se odnosi na nešto drugo, a tu smo postavili upiterazličitim političarima i dobili smo od svih odgovor osim Ronka i Cesarika,odogovor je da je sve u najboljem redu i da se ne mogu na ništa požaliti, čak su sei neki iz manjih stranka i nezavisni lista pohvalili, ali njihove izjave neželimo ovdje komentirati. Iskreno jasno je da ovi mlađi imaju manje problemanego npr. oni koji su stupili u zadnje razdoblje života, kao gospodin RONKO iligosp. Cesarik, čisto zbog godina?????

Ovo je samo naše razmišljanje i mi u nikakvom obliku nemamodokaze za bilo koju izjavu, s bilo koje strane, no, uskoro će se i ovajmisterij u gradu otkriti pa tako i namjera koja se iza plakata skriva, sve ćeugledati svjetlost dana i bit ćemo pametniji, komu se "DIŽE" ili komu se "NEDIŽE"


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI