Kuglački klub slijepih i slabovidnih ¨Zlatna dolina¨ odigrali turnir u čast A. Obradoviću & D. Jarošu

18. Memorijalni kuglački turnir
(FOTO: M.M.)

06.03.2017. | M.M
Pregleda: 2176

U subotu 04. ožujka pod pokroviteljstvom Grada Požege na Gradskoj kuglani Požega odigran je 18. memorijalni kuglački turnir "A. Obradović & D. Jaroš" koji je ujedno i 6. završno kolo 1. HKL za slijepe i slabovidne.

Na turniru se natjecalo 6 kuglačkih ekipa, te kuglači pojedinačno u kategorijama B1 slijepi, B2 i B3 slabovidni.

Na 1. mjesto na turniru plasirala se ŠKS Rijeka, na 2. mjesto ŠKS Zagreb, na 3.mjesto "Svjetlost" Osijek; na 4.mjesto ŠUS "Zlatna dolina" Požega. Peti su bili kuglači iz Sl. Broda, a posljednje mjesto zauzeli su kuglači "Podravine" iz Koprivnice.


U pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji B1 slijepi muški najbolji je bio Stjepan Đunđek iz Zagreba , a u ženskoj Petra Deša također iz Zagreba. U kategoriji B2 muški najbolji je bio Vilijam Jelušić iz Rijeke, a od ženskih Željka Peška "Zlatna dolina" Požega. U kategoriji B3 muški najbolji je bio Vedran Dumenčić iz Rijeke, a od ženskih Dragica Jurčević iz Osijeka.


Završna tablica 1HKL za slijepe i slabovidne izgleda ovako:

1.ŠKS Zagreb
2.ŠKS Rijeka
3.ŠKS Svjetlost Osijek
4.ŠUS "Podravina" Koprivnica
5.ŠUS "Zlatna dolina" Požega
6.ŠRUS Slavonski Brod

Na kraju turnira –završnog kola HKL za slijepe i slabovidne, voditeljica lige i izbornica reprezentacije Hrvatskog športskog saveza slijepih i slabovidnih Ruža Markešić podjelila je pehare i medalje ekipama i pojedincima.

Medalje za natjecatelje i prigodne poklone za sve sudionike 18. memorijalnog kuglačkog turnira "A Obradović & D. Jaroš" osigurali su obitelj Obradović i Zlatarna Glasnović na čemu im se od srca zahvaljujemo.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI