Slavonija, Slavija i Hajduk kreću ovog vikenda

03.03.2017. | M.J.
Pregleda: 4854

Nakon duge zimske pauze napokon se vraća nogomet na velikavrata, prvi će u pogon naši najbolji klubovi, trećeligaši Slavonija i Slavija,te četvrtoligaš Hajduk iz Pakraca.

Sva tri naša predstavnika na teren će u subotu, Požežanigostuju u Osijeku, dok su Slavija i Hajduk domaćini Bedemu odnosno VuteksSlogi. Slavonija bi u Osijeku trebala imati poprilično težak zadatak, drugamomčad osječkog prvoligaša skupina je vrlo kvalitetnih igrača od koji mnogiozbiljno pretendiraju i na priključenje prvoj momčadi. Osijek II je samo 2 bodaiza drugoplasirane Slavonije pa je ovo ujedno i derbi čitavog kola, a naravnoŠpeharova momčad u Osijek putuje po čitav pljen i zadržavanje ritma sa vodećimVaraždinom. Kada su se na otvaranju prvenstva ovi takmaci sastali u PožegiSlavonija je upisala 3:2 pobjedu uz pogotke Podobnika, Pavelić i Novića, dok jeMajstorović u službenom debiju pogodio vlastitu mrežu za konačnih 3:2.




Slavija će na stadionu S.Z. Šivo ugostiti momčad Bedema kojaje vrlo ugodno iznenadila u jesenskom dijelu prvenstva kada su kao novak u ligizauzeli odlično 5. mjesto sa čak 9 bodova više od Bognarove družine. Bedem jetokom zime dosta promjenio kadar, djeluju po imenima nešto slabije, a uz to ukadru im neće biti niti najboljeg igrača Ivana Žgele, pa Slavija ima popriličanimperativ pobjede u ovom susretu. Bodovi su Slaviji iznimno potrebni jer senalaze na ne baš sjajnom 12.mjestu sa samo 16 osvojenih bodova. U Ivankovu suBedem i Slavija podjelili bodove, rezultat je bio 1:1 a za vodstvo Slavijezabio je Leo Mikić, da bi sredinom drugog dijela konačni rezultat postavio Raić– Sudar.


U Međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje u uvodnomproljetnom kolu Hajduk u Pakracu dočekuje Vuteks Slogu, momčad koja igraprilično čudljivo ove sezone. Hajduk je jesen odradio odlično, samo se možemonadati da će ponoviti isto i ovog proljeća iako su ostali bez nekolikokvalitetnih igrača, pa i iskusnog kapetana Darka Kovačića koji karijeru nastavljau Croatiji iz Donje Obriježi. Prvi susret u Vukovaru završen je podjelombodova, uz pravu golijadu pa ako se to ponovi gledatelji bi zaista mogliuživati na pakračkom stadionu.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI