Dodjela zahvalnica obrtnicima i najava 12. Kupa ugostitelja ¨Sv. Grgur¨ 2017.

Laureati obrtništva i najava 12. Kupa ugostitelja "Sv.Grgur" 2017.
(FOTO: M.M.)

27.02.2017. | M.M
Pregleda: 8314

Obrtnička komora požeško – slavonske županije danas je najavila 12. Kup ugostiteljstva "Sv. Grgura" 2017. koji će se održati 03.03.2017. u Domu obrtnika u Požegi s početkom u 11:00 sati na kojem će se natjecati učenici i ugostitelji u prigotovljavanju jela i spravljanju barskih mješavina, te u natjecanju somelijera juniora.








Nakon uvodne riječi obrtnicima i gostima obratio se predsjednik Obrtničke komore Požeško – slavonske županije Ante Bilobrk:


"Proizvodi naših obrtnika i poduzetnika spadaju u sam vrh Hrvatske i Europske kvalitete tako da će učenici imati mogućnost koristiti najkvalitetnije proizvode na natjecanju. Želja nam je i cilj da učenici sve te proizvode koriste u radu kada budu profesionalni kuhari, konobari ili barmeni. Ovim projektom i drugim projektima planiramo pojačati i povećati naš turizam na našem području kao i prodaju vina."




Na današnjoj konferenciji uručene su zahvalnice i priznanja za dugogodišnji rad i doprinos unaprjeđenju rada obrtničkih asocijacija sljedećim obrtnicima:

Mira Jogun vlasnica Frizerskog salona "Mirjana", Gojko Bašić vlasnik ugostiteljstva "Bagi", Josip Keller vlasnik obrta za usluge "Sportak", Dejan Ivošević vlasnik obrta "Sunce", Nusret Kurtagić vlasnik ugostiteljstva "Lav", Nedeljko Zarić vlasnik obrta "Autoservis – Zarić", Ružica Oberan vlasnica Frizerskog salona "Image", Marica Majetić vlasnica obrta "Danica", Vilko Pilat vlasnik obrta "Vilglas", Dane Budim vlasnik obrta "Autoprijevoznik Budim", Nikica Marić, vlasnik obrta "Poljoprivredni proizvođač Marić Nikica", Pavle Bošnjak vlasnik obrta "Ribarska kuća", Stipica Markić vlasnik obrta "Mark" i Kazimir Martinović vlasnik obrta "Obrt Mk".




"Osobito mi je zadovoljstvo biti danas na promociji još jednog kupa. Veliko mi je zadovoljstvo što naši učenici strukovnih škola iz godine u godinu svjedoče da su u školama osim poprimitih znanja stekli i vještine.

Poljoprivreda i prehrana strateška su odrednica naše županije, u proizvodnji vina stajemo u sam vrh Republike Hrvatske i od općeg je interesa da učenici koji izlaze iz naše škole imaju potrebne izvrsne kvalitete kako bi ta vina dostojno prezentirala." - rekao je dožupan Požeško-slavonske županije Ferdinand Troha




Nakon dodjele priznanja i zahvalnica laureatima, predstavljeni su gospodarski pokrovitelji i njihovi proizvodi koji su degustirani, a koristit će se i u službenom dijelu natjecanja.









































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI