Orijentacijska utrka ¨Slavonija i Baranja Open- Papuk 2017.¨

Orijentacijska utrka
(FOTO: PP Papuk)

22.02.2017. | M.B./PP Papuk
Pregleda: 3522

U organizaciji Orijentacijskog kluba "Sova" iz Belog Manastira zajedno sa patnerima Javnom ustanovom Park prirode Papuk, Općinom Čačinci i Hrvatskim šumama po prvi puta će se na prostoru Park šume Jankovac odžati međunarodno natjecanje u orijentacijskom trčanju "Slavonija i Baranja Open – Papuk 2017.".

Natjecanje će se održati 18. i 19. ožujka, a organizator očekuje između 250 i 300 sudionika iz do sada prijavljenih šest stranih zemalja koji će u sklopu natjecanja u subotu i nedjelju trčati po šumskim predjelima Park šume Jankovac.

– Na ovaj način promovirat će se prirodne ljepote Parka prirode Papuk no uz to ovakva utrka ima i druge pozitivne učinke gdje se uz ostalo paralelno pune i smještajni kapaciteti u blizini Parka pa je tako korist od ovakvih događanja lokalnoj zajednici višestruka – rekao je Alen Jurenac, vršitelj dužnosti ravnatelja Parka prirode Papuk.


Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se pridruže na natjecanju i odmjere svoje vještine sa najboljima u regiji, a prijaviti se možete putem e-mail adrese: [email protected]


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI