Predsjednica države stiže u Požegu 28. veljače

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović
(FOTO: Ured Predsjednice)

22.02.2017. | A.M.
Pregleda: 18796

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarovićod 28. veljače do 3. ožujka 2017. godine izmjestit će svoj Ured u Požeško-slavonskužupaniju. Ovo je osmo izmještanje Ureda predsjednice izvan Zagreba.

Boravak u Požeško-slavonskoj županiji, predsjednicaGrabar Kitarović započet će u utorak, 28. veljače 2017. godine u jutarnjimsatima ispred zgrade Požeško-Slavonske županije u Požegi, gdje će, zajedno sažupanom i gradonačelnikom nazočiti podizanju predsjedničke zastave. Nakonobraćanja nazočnima, slijede radni sastanci Predsjednice s predstavnicimaŽupanije i Grada, obrazovnih i vjerskih institucija, braniteljskih udruga tenacionalnih manjina. U poslijepodnevnim satima predsjednica Grabar-Kitarović ćerazgovarati s građanima Požege, a zainteresirani za susret mogu se unaprijedprijaviti u Uredu predsjednice.

Osim boravka u Požegi, predsjednicaGrabar-Kitarović posjetit će Pakrac, Lipik, Pleternicu i Kutjevo te mnogeopćine na području Požeško-slavonske županije gdje će obići tvrtke, lokalneobrtnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te obrazovne, kulturne,zdravstvene i vjerske ustanove.


U sklopu boravka u Požeško-slavonskojžupaniji hrvatska Predsjednica nastavit će projekt "Hrvatska čita" kojimpromovira kulturu čitanja među djecom i mladima. Isto tako, nastavit će seprojekt "Osjeti Hrvatsku" kojim će se šefovi diplomatskih misija i međunarodnihorganizacija akreditirani u Republici Hrvatskoj upoznati s prednostima imogućnostima Požeško-slavonske županije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI