Kako je Josip Vidović vježbanjem i zdravom prehranom smršavio u godinu dana

Josip Vidović
(FOTO: Josip Vidović)

10.02.2017. | M.M.
Pregleda: 17379

U današnje vrijeme dosta mladih ima problem s kilogramima radi nezdrave hrane kao što su pizze, fast food-ovi i drugo ili zbog same građe tijela i genetike te nakon nekog vremena žele smršavjeti ali ne mogu.

Josip Vidović 18-godišnjak iz Požege jedan je od dokaza dobre volje i da se sve može kada se hoće.

Naime Josip je do svoje 17 godine bio jedan običan dječak koji nije mario za kilograme i nije se sekirao bio debeo ili mršav.


"Nikada nisam imao želju za vježbanjem, te sam uvijek govorio: "Radije ću biti debel i sretan nego mršav i jesti sve te gluposti za mršavljenje", ali jednog dana sestra mi je rekla :"Ako želiš bilo što trenirati ja ću ti plaćati, samo da budeš aktivan". - kaže nam Josip





Nakon sestrinih riječi i podrške Josip je krenuo u teretanu te mu se jako svidjelo ali ipak nije bio ozbiljan i odlučan u vezi treniranja i odustao je nakon samo par mjeseci.

Nakon nekakvog odmora od teretane Josipa je vukla želja natrag da treniram, da dižem utege, da osjeti onu bol u mišićima i tako je dan poslije počela Josipova transformacija tijela po pitanju kilograma i mršavljenja.

"Vratio sam se u teretanu ali sa odlukom da smršavim i da budem najbolje što mogu biti. Upisao sam se u teretanu "Mario" (sada "Play") i tamo sam trenirao 4 puta tjedno te sam nakon nekog vremena prešao i na 5 puta tjedno.

Pošto sam često putovao po inozemstvu tako da nisam stalno mogao biti u teretani trenirao sam gdje sam stigao, a većinom u parkovima.

Uvijek sam imao sam svoj plan, uvijek sam trenirao sam i svaki put kada sam došao u teretanu znao sam što treniram, što mi je prioritet i što odmah napadam." - napominje nam Josip

Josipova najveća težina bila je 86 kilograma i uvijek je bio nezadovoljan oko toga ali ga nije bilo briga. Odlučnosti i voljom nakon skoro godinu dana smršavio je 15 kilograma te najmanja težina mu je bila 71kilogram.

Nakon par mjeseci treniranja udebljao se na 74 kilograma i tada je prošla točno godina dana od kada je počeo trenirati.




Josip je svojih godinu dana vježbanja i treniranja na prirodan način zabilježio u kratkom videu kojega možete pogledati:



"Ako itko ima želju smršavjeti ili jednostavno malo da stomak bude manji, najbolji savjet što mogu dati je piti više vode i smanjiti slatko, više krumpira i riže, a manje kruha, puno mesa i uvijek malo povrća sa strane, dodatna aktivnost uz to će sigurno još pomoći." - za kraj poručuje Josip


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI