Udario 56-godišnju pješakinju i pobjegao, policija traga za nepoznatim vozačem i vozilom

Smrtno je stradao pješak
(FOTO: Lidija Galić)

06.02.2017. | M.B.
Pregleda: 13631

79-godišnjak je, upravljajući osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje, prilikom nepropisnog uključivanja u promet u Požegi u subotu (4.2.) oko 13:20 sati,  sa zemljane površine udario u bočni dio osobnog automobila koji se kretao kolnikom ulice Jagodnjak, a kojim je upravljao 43-godišnji vozač. Protiv 79-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Također u subotu (4.2.), između Završja i Nurkovca, 56-godišnjakinja i 32-godišnjakinja su se kretale uz rub kolnika. Pri izlasku iz blagog zavoja udesno nepoznati vozač nepoznatim vozilom udario je 56-godišnjakinju te je nakon toga napustio mjesto događaja, a da o prometnoj nesreći nije obavijestio najbližu policijsku postaju ili sačekao dolazak policijskih službenika. U prometnoj nesreći 56-godišnja pješakinja je lakše ozlijeđena. Policijski službenici nastavljaju tragati za vozačem i vozilom.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI