Josip Pavić novi, stari predsjednik DVD Orljavac

Skupština DVD Orljavac
(FOTO: brestovac.hr)

31.01.2017. | M.M./brestovac.hr
Pregleda: 4973

Na redovitoj Godišnjoj skupštini,a ovoga puta i izbornoj, na novo četverogodišnje razdoblje za predsjednika DVD Orljavac ponovo je izabran Josip Pavić. Zapovjednik je Pero Pangjić, a zamjenik Josip Vinković. Nova tajnica je Tanja Bek.

Načelnik Općine Brestovac Zdravko Mandić, čestitajući na dosadašnjim postignućima istakao je da se radi o društvu koje ispunjava sve svoje zadaće, a da će Općina i nadalje financirati redovitu djelatnost sa zakonom propisanim sredstvima, dok će kao i do sada izdvajati i dodatna sredstva za nabavku opreme, liječničke preglede i druge potrebe. U prošloj godini Općina je iz proračuna za redovitu djelatnost 5 DVD iz Vatrogasnog centra Brestovac, izdvojila 198 tisuća kuna, a 70 tisuća dodatna su sredstva za vanredne potrebe društava.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Požeško slavonske županije, Željko Petrović, naglasio je da se radi o primjerno organiziranom  malom društvu, s dobrom opremljenošću, finkcionalnim spremištem, zadovoljavajući sve kriterije kategorije C društva.


Samo društvo broji 64 člana, od kojih polovinu čine operativni, izvršni, počasni i pričuvni vatrogasci, pomažućih ima 23, a djece i mladeži 9. Protekle godine gasili su dva požara i imali 6 tehničkih intervencija, uz pomoć Općine nabavljeno je 10 pari vatrogasnih čizama i 10 kaciga s vizirom. Predsjednik Josip Pavić, posebno je ponosan što je u proteklom četverogodišnjem razdoblju uređeno novo vatrogasno spremište i nabavljeno navalno vozilo, a do obilježavanja 90. obljetnice postojanja i djelovanja očekuje ulaganja na djelomičnoj obnovi Vatrogasnog doma i dovršetka radova na spremištu.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI