Plamene gostuju u Virju, košarkaši dočekuju vodeću momčad A2 lige

Košarkašice
(FOTO: 034portal)

27.01.2017. | A.M.
Pregleda: 1886

I ovog vikenda nas očekuju košarkaška uzbuđenja za požeškeklubove, za košarkašice u prvoj, a košarkaše u drugoj ligi.

Plamene u nedjelju putuju u Virje na nogetamošnjem Podravcu, klubu s kojim su i protekle sezone igrale isto natjecanje,a susret je vrlo bitan i za jedne i za druge u borbi za plasman među 4 najboljeekipe države koje će igrati završnicu. Požežanke će i u ovom susretu biti bezsvoje ponajbolje igračice Kristine Soldo koja se oporavlja od ozljede, no bezobzira na to u Virje se putuje po pobjedu koja bi značila veliki bonus ukalkulacijama oko doigravanja.




Košarkaši Požege u SD Tomislav Pirc će u nedjelju s početkomu 17,00 sati ugostiti najbolju momčad A2 lige, KK Borovo. Gosti su aktualniprvaci lige, a i u prošlom kolu su pobjedom nad Belišćem zasjeli na vrh. Upravo je Belišće razlog za optimizamRichovoj momčadi. Naime, u 10. kolu Požega je odigrala sjajnu utakmicu protivmomčadi iz Grada papira, pa iako su na kraju doživjeli poraz, ta utakmica immože biti dobar putokaz kako odigrati i protiv Borova. Uz dobru partiju čitaveekipe, a naravno tu se uvijek najviše očekuje od Ante Čališa i KrešimiraHercega, može Požega i do iznenađenja i slavlja u tom dvoboju.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI