Napad na server 034 Portala

Anketa 034 Portala
(FOTO: A.M.)

12.01.2017. | A.M.
Pregleda: 12280

Sada je jedna stvar sigurna, nekome na političkoj sceni ugradu Požegi izbor kandidata i rezultati ankete 034portala nikako ne idu uprilog pa je pokušavaju diskreditirati na sve moguće načine.

Netko, očito baveći se udbaškim metodama iz straha odnavedenih kandidata pokušava izmanipulirati anketu i prikazati kako navedenikandidati nisu bitni i da nemaju šansu ostvariti rezultat na slijedećimlokalnim izborima.

Sam čin napada na server i manipulacije koje se trenutnodogađaju svjedoče upravo suprotno. Nekome je anketa trn u oku i netko se gadnoboji. Glasati na anketi se može samo jedanput sa pojedine IP adrese tako damanipulator očito ima napredno tehnološko znanje iz informatike, snažnutehničku podršku, dosta novca te punooo slobodnog vremena kako bi se odvažio natakav čin.





Tko noćas nije oka sklopio, iz kojih pobuda i za čiji računpokušat ćemo doznati preko naše informatičke službe a ako oni ne uspiju, pomoććemo potražiti od vrsnih informatičkih znalaca izvan Hrvatske, kako bi ovakvenapade prozreli i pojedince koji se tim bave javno identificirali.

Prema, za sada, nama dostupnim informacijama, napad naserver se dogodio noćas od 3 do 5 sati sa računala iz Hrvatske i našegregionalnog područja. Potraga za IP adresom je u tijeku, ali se nagađa se da jesa područja Požege.

Trenutno radimo na otklanjanju problema i filtriranju IPadresa tako da će stanje ankete i rezultati biti vraćeni na 1356 glasova, dakle na stanje od utorka.

Svim poštenim čitateljima se zahvaljujemo na sudjelovanju uanketi a one koji još nisu glasali pozivamo da to učine.

Redakcija 034 Portala


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI