U Požegu stiže trgovački centar Supernova

Supernova
(FOTO: Supernova)

03.01.2017. | A.M.
Pregleda: 35874

Izgradnja trgovačkog centra Supernova Požega najavljivana je još 2009. godine, no kako nam je svima poznato, od te izgradnje nije bilo ništa. Osim što se izgradio kružni tok koji je trebao biti ulaz u taj trgovački centar.

Zbog krize koja je nastala, investicija se odgađala, a u Požegi su se otvorile nove trgovine koje u svom sklopu imaju razne prodavaonice sportskom odjećom i obućom i ostalim.

Novi centar bi trebao biti na površini od 18 000 kvadratnih metara s 25 trgovina domaćih i stranih brendova te s oko 400 parkirnih mjesta. Kako doznajemo, lokacijska dozvola je dobivena, a centar bi trebao biti građen na zapadnom dijelu Požege.





Ne znamo koje točno trgovine će biti u sklopu trgovačkog centra, za predpostaviti je da će jedna od trgovina biti Interspar (čija izgradnja je bila najavljivana u 2009. godini). Možemo samo pretpostaviti da će se otvoriti trgovine po uzoru na ostale trgovačke centre, dakle, sa sportskom opremom, odjećom, obućom, ugostiteljskim objektima, kozmetikom, nakitom, tehnikom i slično.

Trgovačko društvo Supernova d.o.o. upisano je u registar 18.11.2016. godine s osnivačima austrijskom tvrtkom MP Holding GmbH,  Graz te Luna Invest GmbH, Insbruck. Direktor društva je 36-godišnji manager Paul Merdzo, rukovoditelj još petnaestak drugih društva, Supernova centara i tvrtki koje se bave nekretninama.

Nadamo se da će ova investicija povećati aktivnost u zapadnom dijelu grada,a važno je napomenuti da će se otvoriti i velik broj radnih mjesta te Požežani više neće morati u kupnju u susjedne gradove poput Sl. Broda, Osijeka pa čak i Zagreba.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI