Beživotno tijelo biciklistice pronađeno uz rub kolnika

Preminula biciklistica u Pleternici
(FOTO: Ante Mandarić)

02.01.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 29603

Drugi dan nakon početka Nove godine, opet smrt na našim cestama. Naime, danas u poslijepodnevnim satima, u Ulici bana Josipa Jelačića u Pleternici, smrtno je stradala biciklistica (57).



Biciklistica se, navodno, kretala iz Pleternice u smjeru Blacka. Ne zna se je li sama pala i od ozlijeda preminula ili je na nju naletjelo vozilo. Susjedi nisu čuli nikakvo kočenje ili udarac auta te je nađena kako beživotno leži na cesti s ozlijedama glave.






Gospođa (A.T.) je navodno iz Požege a njen nevjenčani suprug je došao na mjesto nesreće te kaže da je stradala (57) bila vrijedna, sposobna, zdrava i poletna. U Pleternici su nešto zajedno radili i ona je biciklom otišla u trgovinu, nakon što se nije vratila, išli su po nju i našli njeno beživotno tijelo na cesti.



U tijeku je policijski očevid, a više informacija imat ćemo nakon službenog policijskog očevida.



Dodano 3.1.2016. u 10:10 sati

Policijsko izvješće donosimo u potpunosti: "U ponedjeljak, 2. siječnja 2016. godine, oko 15 sati u Pleternici u Ulici bana Josipa Jelačića 57-godišnjakinja je pala s bicikla i preminula. Slijede policijski izvidi radi utvrđivanja svih okolnosti događaja."


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI