Počelo asfaltiranje Gundulićeve ulice

Asfaltiranje Gundulićeve ulice
(FOTO: Pozega.hr)

28.12.2016. | M.B./Pozega.hr
Pregleda: 4918

Jučerašnji lijepi dan omogućio je početak radova na asfaltiranju Ulice Ivana Gundulića na požeškoj Tabašnici, u mjesnom odboru Tekiji. Radovi su u toj brdskoj ulici počeli nedavno, sredinom prosinca.

Radove, podsjetimo, izvodi požeška tvrtka Niskogradnja Jurčak, a vrijednost im je oko 620.000 kuna. Gradilište je jučer u popodnevnim satima obišao požeški gradonačelnik Vedran Neferović, u društvu vlasnika tvrtke izvođača radova.


Jučer je tako postavljen nogostup te se krenulo u postavljanje prvoga asfaltnoga sloja na cesti. Radovi će biti dovršeni čim to vrijeme dozvoli, budući da je današnja kiša omela izvođača u dovršetku posla.


Nastavak je to provedbe politike ravnomjernoga razvoja grada i u 2017. godini u kojoj je, podsjetimo, dosad asfaltirano više ulica u cijelosti ili njihovim dijelova te nogostupa u gradskim i prigradskim dijelovima Požege, i to Radnička ulica u Vidovcima, Dragmanina ulica na Varelovcu, Zagorkina ulica na Tekiji, nogostup u Nazorovoj ulici u Babinom viru, a proljetos dio Ulice Komušinski put u Vranduku, dio odvojka u Golobrdcima prema Požegi...


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI