Zavidan broj glazbenika na humanitarnom koncertu pomoći udruzi Sirius

Humanitarni koncert u Tom klubu
(FOTO: Mladen Mirković)

27.12.2016. | M.M
Pregleda: 4427

U Tom klubu Požega u petak je održan humanitarni koncert. Sve je započelo od 17,00 sati akustičnim koncertom banda Alo Požega i recitiranjem poezije pjesnika i glumca Branislava Brane Stojakovića i pjesnikinje Anamarije Mutić.Humanitarnom koncertu za Udrugu Sirisu s ciljem smanjivanja velikog duga prema veterinarima odazvao se je ove godine zavidan broj glazbenika.

"Koncert je prošao fenomenalno, prašilo se do jutarnjih sati, a krajnji rezultat je prikupljenih 2100 kuna za Udrugu Sirius". - rekla je Gordana Malbašić predsjednica Udruge za zaštitu životinja Sirius Požega.

Od bendova su nastupili:Alo Požega, Ritam Band, Dark Ages, Hey Bulldogs, Acoustic Porn i P.A.S.





Akcijama u mjesecu prosincu, poput štandova koje je Udruga imala u pješačkoj zoni gdje je prikupljeno oko 2000 kuna i nekim donacijama, uz ovaj koncert ,dug je smanjem za oko 5000 kuna, ali točni podatci će biti u mjesecu siječnju objavljeni na faceboook stranici Udruge Sirius. Trenutno je u tijeku snimanje napuštenih životinja od strane filmaša Vivid Cinema i Petra Starčevića, te u konačnici izrada fotografija životinja koje traže trajni dom.



"S dolaskom Nove godine, ne zaboravite obnoviti svoje članstvo u Udruzi jer sa članskom iskaznicom ostvarujete i popuste prilikom kupovine hrane za kuće ljubimce u nekim prodavaonicama"-napominje Gordana i podsjeća da je članarina ista kao i prošle godine, a iznosi samo 50 kuna.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI