Županova čestitka povodom božićnih blagdana

Županova čestitka za Božić
(FOTO: A.M.)

20.12.2016. | A.M.
Pregleda: 12445

Na našu adresu stigla je zaista divna čestitka za Božić i Novu godinu od županije Požeško-slavonske na čelu sa županom Alojzom Tomaševićem i predsjednikom Županijske skupštine, Marijanom Aladrovićem.

Osim ovog vidljivog na fotografiji, na čestitki piše sljedeće:

"Vrijeme Božića proslavljamo u radosti i veselju, okruženi obitelji i najbližima, osobito nadahnuti vjerom i nadom u sretnije i bolje sutra.


Božićne poruke o miru, ljubavi i zajedništvu uvijek nas podsjećaju i nanovo potiču da se zauzimamo za čovjeka i njegovo dostojanstvo, da više no inače iskazujemo brigu za sve one kojima je pomoć najpotrebnija.


Vođeni tom mišlju odlučili smo i ovoga Božića unijeti radost u domove onih kojima je to najpotrebnije i umjesto Božićnog domjenka sredstva donirati u humanitarne svrhe."

Ganuti smo ovom porukom i podržavamo odluku županije o doniranju sredstava u humanitarne svrhe umjesto održavanja Božićnog domjenka. Trebali bi svi češće misliti na one potrebite, a ne samo u vrijeme Božića.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI