Božićni sajam u dvorištu OŠ Antuna Kanižlića

Božićni sajam u OŠ Antuna Kanižlića
(FOTO: M.M.)

15.12.2016. | I.V.
Pregleda: 17059

U Osnovnoj školi Antuna Kanižlića u Požegiotvoren je humanitarni Božićni sajam. Na sajmu se prodaju rukotvorine kojeizrađuju sami učenici a prikupljena sredstva koriste za pomoć učenicimaslabijeg imovinskog stanja.



Ovo je peti Božićni sajam po redu i sada većpostaje tradicija. Na ovom sajmu učenici i nastavnici izrađuju stvari da bipomogli učenicima lošijeg imovinskog stanja kako bi im se omogućio odlazak naterenske nastave. Ovim sajmom ne samo da se potiče humanost i empatija učenikanego se učenike uči poduzetnistvo, uči ih se da ne čekaju da netko drugi riješinjihove probleme nego da se sami uhvate u koštac s novim problemima i da ihriješe sami – rekla je voditeljica projekta, učiteljica Renata Marinić





Po svakom razredu bar 1 – 2 učenika dobijedonaciju da može otići na izlet. Donacije se kreću od 100,00 kn na više zavisnood sama terenske nastave i od broja učenika u razredu kojima je pomoć potrebna.U svakom razredu se nalazi bar jedan učenik kojemu je pomoć potrebna.












































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI