Adrijana osvojila zlato: Želim postati trenerica

Adrijana Jurić (u sredini) s Marinom Mihelčić i Natašom Ledić
(FOTO: Mario Nakić)

11.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 10909

Požeške mažoretkinje pod vodstvom Marine Mihelčić vratile su se s Europskog prvenstva iz Engleske s pet osvojenih medalja. Dok je većina odličja osvojena u grupnom natjecanju, posebno se istaknula 17-godišnja Adrijana Jurić osvojivši zlatnu medalju u kategoriji solo s rekvizitima.

- Bilo je teško, ali sad sam presretna jer sam osvojila prvo zlato u solističkim nastupima. Želim se nastaviti baviti ovim plesom, a cilj mi je trenirati mlađe skupine - rekla je Adrijana koja se mažoret plesom bavi već 13 godina.

Ukupno je 40 djevojaka iz Požege sudjelovalo na natjecanju. Voditeljica Marina Mihelčić zahvalila se roditeljima što su imali razumijevanja te sponzorima i Gradu Požegi na pomoći. Istaknula je kako su Požežanke na prvenstvu nastupile i u sklopu hrvatske reprezentacije, koja je prvi put uspjela pobijediti Nizozemsku. Inače, ovo je 15. europsko prvenstvo NBTA asocijacije, a požeške mažoretkinje na njemu sudjeluju redovito skoro od samog početka. Djevojke se već počinju pripremati za nadolazeće svjetsko prvenstvo u twirlingu u Švicarskoj.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI