¨Bitno je brinuti o svim sugrađanima i izvan izbora¨

HDZ-ovci pomažu
(FOTO: M.B.)

13.12.2016. | Mateja Barukčić
Pregleda: 16085

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Darko Puljašić i predsjednik Temeljnog ogranka "Centar" HDZ-a, Igor Krizmanić, obišli su danas sa svojim članovima ljude starije životne dobi i slabog imovinskog stanja te im poklonili prigodne poklone za nadolazeći blagdan Božića.



"Vrijeme je darivanja a to je vrijeme kad mi svi moramo misliti na svoje bližnje i na one koji su u potrebi. Danas idemo kod dvije bake koje Temeljni ogranak "Centar" ovdje često posjećuje i pomažu im cijepanjem drva i sličnim poslovima. Nekad naši stari nisu mogli računati na pomoć države i grada već su imali nas koji tek trebamo ući u tu dob. Pozivam sve Temeljne ogranke HDZ-a, ali i sve druge političke stranke te sve one koji mogu i osjećaju potrebu i obaveza da pomognu onima kojima je to sad potrebno. Siguran sam da u Požežanima ima dobrog srca jer su uvijek bili dobri domaćini, ali isto tako su između sebe pokazali da imaju duh zajedništva", rekao je Darko Puljašić predsjednik Gradske organizacije HDZ-a.


Dvije bake koje žive u vrlo skromnim uvjetima danas su bile posebno iznenađene neočekivanom posjetom. Kažu kako su sretne i zahvalne što im pomažu ne samo u božićno vrijeme već i tijekom cijele godine u odvozu na bolnicu, kupovini lijekova i sličnim poslovima.




"Prošle godine smo imali akciju te smo se podijelili po kvartovima, bake posjećujemo bar jednom tjednom i pomažemo im u svakodnevnim životnim situacijama. Bake su Babić Štefanija i Knežević Ankica", govori Igor Krizmanić, predsjednik Temeljnog ogranka  HDZ-a "Centar".


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI