Hana Ledić i Rea Kovačević odnijele prvo mjesto

Rea Kovačević i Hana Ledić
(FOTO: PS Marine Mihelčić)

22.11.2016. | M.B./Marina Mihelčić
Pregleda: 5403

Jučer su se s natjecanja " DANCE FEST NOVI SAD " vratile naše dvije plesačice Rea Kovačević i Hana Ledić. Među dvije tisuće plesača istaknule su se s odličnom tehnikom , sjajnom izvedbom vrlo zahtjevnih koreografija.

Kao par odnijele su prvo mjesto , ispričavši kroz ples potresnu priču o prijateljicama koje su teško bolesne i sanjaju o vremenu kad su plesale i bile zdrave. Drugo mjesto osvojila je Rea Kovačević u solo open sa koreografijom o Ani Frank , sugestivno pričajući o dnevniku koji čita i priča priču kroz njen pogled na te ratne godine. Hana Ledić je osvojila srebro sa solo musical , gdje je svojim izuzetnim pokretima ispričala priču pod nazivom Chrime of the Century.
,br>Djevojčice su se vratile oduševljene s ovim natjecanjem koje na ovim prostorima slovi kao jedno od jačih natjecanja Europe. Sve koreografije potpisuje Marina Mihelčić, njihov trener.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI