Marsonia spriječila Slavoniju da se izjednači s Varaždinom na vrhu

Slavonija:Oriolik
(FOTO: Tomislav MIlanović)

20.11.2016. | M.B./Sportalo.hr
Pregleda: 6969

Nakon Belišća u prošlom kolu nogometaši Marsonije zabilježili su drugu uzastopnu pobjedu na domaćem terenu koja je četvrta na Stadionu uza Savu, a ukupno 6. u ovoj sezoni. Bijelo – crni su u pretposljednjem 14. kolu Treće lige – sjeveroistok s 3:1 pobijedili drugoplasiranu Slavoniju iz Požege koja je tek svojom igrom u drugom poluvremenu naznačila da se nalazi visoko na prvenstvenoj ljestvici. S druge strane momčad Marija Ćutuka odigrala je najbolje prvo poluvrijeme ove sezone u kojem je s 3 gola osigurala nove bodove. Goste je u 22. minuti prvi načeo Damir Mirković nakon lijepe akcije koja je krenula od Zenunija, a koju je nastavio Mihaljević, dok je golman Slavonije nakon njegovog ubačaja obranio udarac Mišiću. Lopta se odbila do Mirkovića koji je precizan za 1:0. Samo 3. minute kasnije bilo je 2:0. Mišić se dokopao lopte koju je sjajnim udarcem poslao neobranjivo u mrežu. Domaći su sve riješili u 42. minuti. Ponovno je Mihaljević iz slobodnog udarca dobro ubacio pred gol, na pravom mjestu je Makovec kojem novi zicer skida Rezo, ali on još jednom odbija loptu koja opet dolazi do Mirkovića, a on svojim drugim golom, a četvrtim ove sezone donosi velikih 3:0.

Bilo je to sjajnog prvo poluvrijeme koje je bilo dovoljno Bijelo – crnima za nove bodove koji ih ostavljaju u gornjoj polovici prvenstvene ljestvice. Sve što je Slavonija u drugom poluvremenu uspjela napraviti je postići počasni pogodak. U 62. minuti je Jakešević ubacio s desne strane, a pred golom je Podobnik ostao sam te nije imao većih problema poslati loptu u mrežu za konačnih 3:1. Tako se Marsonia s pobjedom nad Slavonijom drugoplasiranim Požežanima približila na samo 3 boda, a vodećem Varaždinu na 6 bodova zaostatka. S ovom utakmicom Bijelo – crni su se oprostili od svojih navijača za ovu kalendarsku godinu, dok je pred njima u ovoj polusezoni ostala još samo jedna utakmica i to gostovanje kod druge ekipe Osijeka.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI