Rukometaši Požege u Grabriku igraju za prvu pobjedu

Nebeski let rukometaša Požege
(FOTO: Bojan Miščević)

07.10.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 3408

Rukometaši Požege, nakon dva gostujuća poraza, u subotu u 18 sati će se prvi puta ove sezone pokazati domaćoj publici protiv jednog od jačih klubova lige, križevačkog KTC-a. Međutim, ni KTC nije dobro ušao u sezonu te su kao i Požega upisali dva poraza u prva dva kola, jedan kod kuće, a jedan u gostima.

- KTC svojim igračkim kadrom pripada u gornji dio ljestvice naše lige, ali mi moramo iskoristiti prednost domaćeg terena i pobjedom osvojiti prva dva boda ove sezone - najavljuje trener Požežana Dario Anić.

Anić dodaje kako ni u subotu ekipa neće biti kompletna, no da to neće spriječiti da s igračima koji budu na terenu dođu do pobjede pred domaćom publikom.
 
Podrumašice idu po treću pobjedu


Požeške rukometašice ovu subotu putuju u Orahovicu po nove bodove te treću pobjedu u nizu. Rukometašice iz Orahovice se nisu proslavile u prva dva kola gdje su izgubile obje utakmice. Trener Krunoslav Pranjić najavljuje kako će to biti težak susret protiv domaćina, ali da naše igračice idu po nastavak pobjedničkog niza te zadržavanje prvog mjesta.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI