Utrka Papučki cener 27.11.2016.

Papučki cener
(FOTO: Privatna kolekcija)

11.11.2016. | M.B.
Pregleda: 3299

Drage trkačice i trkači, s ponosom najavljujemo da su prijave za utrku na 10km, koja će se održati 27. 11. 2016. u Velikoj (Papuk) u 10:00 sati, od danasotvorene! Svi trkači uz startne pakete dobivaju i super kvalitetne "Run Croatia"dry fit majice.

Prijevoz stvari do cilja bit će organiziran kombijem/busom, ali to ne možemosa stopostotnom sigurnošću garantirati ako zapadne snijeg i ne može sekombijem/busom doći do cilja. Sve ovisi od vremena. Na prošlogodišnjoj utrcivozio je kombi i na pola staze punio minibus jer je bio snijeg na cesti pa busnije mogao do cilja.

PD "Mališćak” Velika i JU PP Papuk su glavni organizatori utrke,suorganizatori utrke su Run Croatia, Stotinka kao i ostali partneri i sponzori.Više informacija možete naći na facebook stranicama: www.facebook.com/runcroatia.


Start utrke je Velika a cilj Anđina baraka. Prijave najkasnije priložiti do26.11. 2016. u 24:00 sati. Informacije: na mobitel +385(91)443-0007, e-mail: [email protected] Papuk- na mobitel +385 98 1710681, e-mail: [email protected]


Osvježenje: Stanica s osvježenjem (voda) je na cca. 5 km i u cilju utrke(čaj, voda, sok). Za sve trkače koji se prijave do određenog roka, na cilju ćebiti osiguran "gablec” u cilju (tradicionalno kruh&mast + još poneki domaćispecijalitet). ”After Run Party” u caffe baru Lugarnica s ručkom (+1 gratispiće po izboru iz specijalne ponude) za sve trkače i volontere!U zoni starta, a u cilju utrke bit će postavljen šator za presvlačenje.Organizator osigurava prijevoz stvari od starta do cilja.

Dolazak do cilja je moguć osobnim automobilima pa osobe iz pratnje trkaćamogu dočekati trkače u cilju.

Svaki natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da se na utrci natječena osobnu odgovornost (uz pratnju liječničke pomoći i osiguranje policije), daje upoznat sa pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati, te da jeupoznat s mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži. Organizator ne možejamčiti prijevoz trkača od cilja do starta u slučaju da cesta bude neprohodnaza promet (snijeg, poledica). Povratak je moguć planinarskom stazom Anđinabaraka – Nevoljaš – Lapjak – Velika.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI