ANKETA: Tko će biti HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Požege?

Darko Puljašić, Vedran Neferović i Mario Pilon, arhivska fotografija
(FOTO: 034portal)

09.11.2016. | I.V.
Pregleda: 18755

Kako nam brojni čitatelji javljaju, ovih dana na područjugrada Požege provodi se anketa vezana za lokalne izbore koji sljede idućegodine. Neka od pitanja koja se u anketi spominju su: Je li u Požegiživot bolji unazad tri godine? i Koga bi ste birali za gradonačelnika?

Kako doznajemo SDP-ov Gradski odbor je za prijedlog kandidataizglasao bivšeg gradonačelnika, sadašnjeg saborskog zastupnika i predsjednikaŽO SDP-a Požeško-slavonske Zdravka Ronka i tu je priča završena.




Među građanstvom se da čuti kako će na sljedećim izborima bitii nekoliko nezavisnih lista, ponajprije ona predvođena sadašnjim predsjednikomGradskog vijeća Ninom Smolčićem pa čak i neke, kako neki tvrde, nove nezavisneliste tvorene od nezadovoljnika politika dviju najjačih stranaka, HDZ-a i SDP-a.


>

I dok neke manje stranke za sada razgovaraju o mogućem koalicijskomudruživanju odvagujući prednosti i nedostatke onoga što se na tržištu nudi, uHDZ-u vladaju podjele oko toga tko bi trebao biti novi/stari kandidat zagradonačelnika ovog prelijepog malog grada.

Podsjetimo, HDZ je na protekloj skupštini Gradskeorganizacije stranke izabrao novo rukovodstvo s Darkom Puljašićem na čelu, dokaktualni gradonačelnik Vedran Neferović i predsjednik kluba vijećnika HDZ-a uGradskom vijeću Ante Šolić nisu dobili potporu skupštine.



Nedavno je i smjenaAnte Šolića sa mjesta predsjednika kluba vijećnika HDZ-a u Gradskom vijećuGrada Požege punila medijske stupce, a kako doznajemo, čitava ekipa sukobljenihHDZ-ovaca se našla u Zagrebu kod tajnika stranke Gordana Jandrokovića namirenju.



Kako se sve odigralo za sada još nije poznato, ali je činjenica da u HDZ-u prema nama dostupnim informacijama, još uvijek nisu donijeli odluku o tome tko bi trebao zauzeti ulogu kandidata za sljedećeg gradonačelnika.

Stoga ovim putem najavljujemo i otvaramo novu anketu sa pitanjem: Tko će biti HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Požege?

Od ponuđenih odgovora možete pronaći Antu Šolića, Darka Puljašića, Marija Pilona i Vedrana Neferovića.

Anketa se nalazi pri dnu naše stranice i zapamtite, glasati možete samo jedan put.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI