ANKETA: Tko će biti HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Požege?

Darko Puljašić, Vedran Neferović i Mario Pilon, arhivska fotografija
(FOTO: 034portal)

09.11.2016. | I.V.
Pregleda: 18727

Kako nam brojni čitatelji javljaju, ovih dana na područjugrada Požege provodi se anketa vezana za lokalne izbore koji sljede idućegodine. Neka od pitanja koja se u anketi spominju su: Je li u Požegiživot bolji unazad tri godine? i Koga bi ste birali za gradonačelnika?

Kako doznajemo SDP-ov Gradski odbor je za prijedlog kandidataizglasao bivšeg gradonačelnika, sadašnjeg saborskog zastupnika i predsjednikaŽO SDP-a Požeško-slavonske Zdravka Ronka i tu je priča završena.




Među građanstvom se da čuti kako će na sljedećim izborima bitii nekoliko nezavisnih lista, ponajprije ona predvođena sadašnjim predsjednikomGradskog vijeća Ninom Smolčićem pa čak i neke, kako neki tvrde, nove nezavisneliste tvorene od nezadovoljnika politika dviju najjačih stranaka, HDZ-a i SDP-a.


>

I dok neke manje stranke za sada razgovaraju o mogućem koalicijskomudruživanju odvagujući prednosti i nedostatke onoga što se na tržištu nudi, uHDZ-u vladaju podjele oko toga tko bi trebao biti novi/stari kandidat zagradonačelnika ovog prelijepog malog grada.

Podsjetimo, HDZ je na protekloj skupštini Gradskeorganizacije stranke izabrao novo rukovodstvo s Darkom Puljašićem na čelu, dokaktualni gradonačelnik Vedran Neferović i predsjednik kluba vijećnika HDZ-a uGradskom vijeću Ante Šolić nisu dobili potporu skupštine.



Nedavno je i smjenaAnte Šolića sa mjesta predsjednika kluba vijećnika HDZ-a u Gradskom vijećuGrada Požege punila medijske stupce, a kako doznajemo, čitava ekipa sukobljenihHDZ-ovaca se našla u Zagrebu kod tajnika stranke Gordana Jandrokovića namirenju.



Kako se sve odigralo za sada još nije poznato, ali je činjenica da u HDZ-u prema nama dostupnim informacijama, još uvijek nisu donijeli odluku o tome tko bi trebao zauzeti ulogu kandidata za sljedećeg gradonačelnika.

Stoga ovim putem najavljujemo i otvaramo novu anketu sa pitanjem: Tko će biti HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Požege?

Od ponuđenih odgovora možete pronaći Antu Šolića, Darka Puljašića, Marija Pilona i Vedrana Neferovića.

Anketa se nalazi pri dnu naše stranice i zapamtite, glasati možete samo jedan put.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI