¨Ovdje smo prvenstveno zbog zabave i druženja¨

Sportski pub kviz u Kazališnoj kavani
(FOTO: T.M.)

05.11.2016. | T.M.
Pregleda: 9325

U organizaciji udruge "Kvizoljupci Zlatne doline" sinoć je u kazališnoj kavani u Požegi održani prvi sportski pub kviz. Inače, jednom mjesečno se održava pub kviz općeg znanja, a jučer su ljubitelji sporta došli na svoje.



- Interes, kao što vidite, je velik, a pub kviz se održava redovno jednom mjesečno plus što uvodimo i tematske kvizove kao što je ovaj sportski. Osim toga održimo šest do sedam pojedinačnih pub kvizova tako da u sezoni imamo 60 do 70 kvizova ovdje u Kazališnoj kavani - rekao nam je inicijator cijele ideje, Hrvoje Vlahov poznat uostalom i po vrlo uspješnom nastupu u nekadašnjem kvizu "Milijunaš".





16 ekipa od tri člana sinoć je odgovaralo na 60 ne baš jednostavnih pitanja iz hrvatskog i svjetskog sporta. 



- Ovdje dolazimo prvenstveno zbog zabave i druženja. Sponzor su nam "Rakije Šimić". Za prvo mjesto nagrada je boca viljamovke po osobi, drugo i treće mjesto po boca vina, četvrto i peto mjesto runda pića za šankom - rekao nam je Hrvoje.



Za sve dodatne informacije, ljudi koji bi željeli postati dio ove "kvizomanske" priče mogu pristupiti i facebook stranici"kvizoljupci zlatne doline" koja za sada ima 270 članova.




Prvo mjesto osvojila je ekipa "Mi smo prvaci"(43,5), drugi su bili "Piloni"(43), a treće mjesto pripalo je ekipi "Mućki provokatori"(42.5).


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI