Lipičani i Pakračani u novom spotu Hladnog piva

Spot za pjesmu Hladnog piva
(FOTO: Compas.com.hr)

04.11.2016. | M.B./Compas.com.hr
Pregleda: 4798

Zeleni otok, Irska, u zadnjih nekoliko godina postao je poželjna destinacija za mnoge mlade ljude iz Hrvatske pa i iz našeg kraja, a nedavno objavljeni glazbeni video-spot punk benda iz zagrebačkih Gajnica koji je sniman tijekom njihove mini turneje u Republici Irskoj snimljena je jedna djevojka iz Pakraca, a na koncertu je bio i iseljenik iz Lipika.



"Ovo je prvi putopisni spot Hladnog piva. Namjera nam je bila filmski zabilježiti naš debitantski izlet do Irske. Dan Oslobođenja je prpošna razigrana zezancija na račun iseljavanja, a kako sve više mladih emigrira baš u Irsku, iskoristili smo svirke u Corku i Dublinu te anketirali publiku da vidimo iz kojih su gradova došli.", napisali su dečki iz Hladnog piva na svom Youtube kanalu o spotu za pjesmu Dan oslobođenja sa zadnjeg albuma Dan zatvorenih vrata.


"Puno smo toga naučili u tih par dana pa prije nego se i vi odlučite za selidbu imajte na umu da Irci ne drže jaja u frižiderima, da nema WC-a na autoputu između Dublina i Corka, da ima mnogo manje pasa na cesti i da narkomane nikad ne smiješ gledati u oči.", također su iznijeli svoje dojmove o Irskoj za one koji razmišljaju o posjeti zelenog otoka.


Cijeli glazbeni spot koji je režirao Vojan Koceić kako bi možda prepoznali nekog od Pakračana i Lipičana koji možete pogledati na Youtube kanalu Hladnog piva.



izvor: www.compas.com.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI