Teška gostovanja Plamenih, Vallisica i rukometaša

21.10.2016. | 034Portal
Pregleda: 3315

Nakon remija kod kuće u prošlom kolu NK Slavonija pala je na treće mjesto na tablici 3.HNL-istok. Sutra će u potrazi za novim bodovima gostovati kod pretposljednje ekipe Koprivnice. Slavija je 13. na tablici, a u goste, u Pleternicu im dolazi Croatia Đakovo koja je trenutno deseta. Utakmica će se igrati sutra s početkom u 15 sati na stadionu S.Z. Šivo u Pleternici.

Prvu ovosezonsku pobjedu, prošli vikend izborili su i rukometaši RK Požega koji su pobjedili Valpovku u drugom kolu 2.HRL-istok. Sutra, u potrazi za novim bodovima gostuju u Našicama kod ekipe Nexe2.

Košarkašice ŽKK Plamen bile su uvjerljive u trećem kolu A1 ženske košarkaške lige. Svladale su ekipu ŽKK Podravac Gigant rezultatom 73:66. Sutra će pokušati izboriti novu pobjedu u Puli s ekipom "ŽKK Pula Črnja Tours".


Pobjedom su sezonu 1.B lige započele odbojkašice ŽOK Vallis Aurea. U nedjelju gostuju kod ekipe OK Kolonija u Slavonskom brodu.


U sportskoj dvorani "Tomislav Pirc" održat će se 4. kolo 54. Kupa Hrvatske Regija istok B I C program u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici. Predviđeni broj natjecatelja je 200 dječaka i djevojčica. Natjecanje počinje u 8:30 a završetak se predviđa za 19. sati.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI