Fekalije iz kanalizacijske cijevi cure direktno u Veličanku

Kanalizacija na Veličanki
(FOTO: 034portal)

10.10.2016. | 034portal
Pregleda: 6545

U redakciju nam se javio čitatelj koji želi ostati anoniman, a ukazao je na problem kanalizacije koja direktno curi u rijeku Veličanku.

Cijev od kanalizacije iz koje direktno curi u Veličanku nalazi se oko 200 metara uzvodno od mosta na "Vojnoj cesti".





Čitatelj nam je rekao kako je išao u šetnju i primijetio kako su betonske konstrukcije šahte vjerojatno u poplavama popustile te ih je velika voda polomila. Sada sva onečišćena voda i fekalije cure direktno u Veličanku.


Kontaktirao je tvrtku Presoflex koja održava korito Veličanke u Požegi te su mu rekli da oni nemaju nikakve veze s kanalizacijom i ovim slučajem, zatim ga uputili na Tekiju d.o.o.



Nakon upućenog poziva Tekiji i direktoru Anti Koliću, čitatelj dobiva odgovor kako oni za to znaju ali sada trenutno nemaju financijska sredstva kako bi se problem sanirao i napravila nova šahta kako fekalije i onečišćena voda ne bi curile direktno u rijeku Veličanku, te da će se sve sanirati kada bude novaca.

Upit smo poslali tvrtki Tekiji d.o.o. kako bi dobili i službeni odgovor o ovom problemu. Nakon primitka odgovora, isti ćemo objaviti.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI