¨Plamene¨ pružile solidan otpor, ali prvo mjesto ipak pripalo jakim gošćama iz Ljubljane

Plamen-Ilirija
(FOTO: 034Portal)

26.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 4547

Odigrana je finalna utakmica košarkaškog turnira "Zlatna dolina" u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Košarkašice ŽKK "Plamen" Požega poražene su od vrlo jake ekipe ŽRD "Ilirija" iz Ljubljane, sastavljene od Slovenskih reprezentativki, rezultatom 86-68. (22:19, 21:18, 23:6, 20:15)



Plamene su krenule jako dobro, no u drugoj polovici prve četvrtine gošće se bude i preuzimaju kontrolu. Bolje su koristile prilike pod košem i imale bolju realizaciju šuta izvana. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 43:37 za gošće.





U drugom poluvremenu gošće bolje, igraju čvrstu obranu i dosta često poentiraju iz kontra napada, a vjetar u leđa im je dao fantastičan postotak realizacije šuta za tricu. U redovima Plamenih najraspoloženije su bile Petra Lovrić s 13 koševa i Kristina Soldo s 12 koševa.



- Protivnik nam je onemogućio bolju igru. Ovo je izvanredna ekipa u kojoj je dio reprezentativki Slovenije i to onih koje igraju u prvoj petorci. Zadovoljan sam prvim dijelom, a i sve igračice su dobile priliku igrati. U pojedinim fazama smo pokazali da možemo s njima igrati. Još uvijek imamo dvije igračice koje su nespremne i kad to dođe na svoje mislim da će sve biti u redu. Ovo je ipak prejaka ekipa - rekao je trener ŽKK Plamen Požega, Vlado Englman.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI