Amir Mafalani, jedan od optuženika za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića, pred požeškim sudom

Suđenje Amiru Mafalaniu uz pratnju dugih cijevi
(FOTO: 034portal)

20.09.2016. | 034portal/vecernji.hr
Pregleda: 15493

Amir Mafalani (35), jedan od optuženika za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića u listopadu 2008. u Zagrebu, 2010 na Općinskom sudu u Požegi nepravomoćno uvjetno osuđen na 10 mjeseci zatvora uz rok kušnje od dvije godine zbog prijevare. Uz to, vijeće kojim je tada presjedao sudac Mile Soldo, obvezalo ga je da u roku od pet mjeseci plati odštetu od 25.292 kuna oštećenoj tvrtki Williams iz Požege.




Neslužbeno doznajemo da je Amir Mafalani danas opet dovežen u Požegu pred Općinski sud. Prema optužnici iz 2010 godine, Mafalani se teretio da je kupio tvrtku Centar Konto na ime Marka Dučkića, koji inače ima završenu samo osnovnu školu. Tvrtka je nakon dva mjeseca prodana Ivanu Solaru koji je također kao i njegov prethodnik bio samo formalni vlasnik i direktor, a što je on 2010. na suđenju i potvrdio.






Za vrijeme dok je direktor tvrtke bio Dučkić Centar konto je od požeške tvrtke Williams naručio 252 boce od 0,75 litara voćnih rakija u kolovozu 2008.. Ukupna vrijednost robe bila je 25.292 kuna koje nikada nisu plaćene.

Današnji dolazak Amira popraćen je uz jake mjere sigurnosti policijskih službenika, gdje je interventna policija sa dugim cijevima dopratila Amira na sud te će se zadržati kod Općinskog suda sve do završetka suđenja.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI