Obitelj Perešin i Jug javno se zahvaljuju svima koji su im pomogli u najtežim trenutcima

Ilustracija
(FOTO: 034 portal)

19.09.2016. | 034portal
Pregleda: 18647

Obitelj Perešin i Jug javili su nam se u redakciju i zamolili nas da objavimo javnu zahvalu svima koji su im pomogli kada im je bilo najteže.

Tekst prenosimo u cijelosti.

"U velikoj boli i tuzi, koja je zadesila naše obitelji kod pogibije dragih nam kćeri Sare Perešin i Sare Marije Jug. Najtoplije se zahvaljujemo rodbini, prijateljima, biskupu, vojnom kapelanu, mjesnom župniku, lovačkom društvu Čaglin, obitelj Minarik, Kukić, Obradović, Briš, kao i dvd – a Čaglina i Ruševa, županu Požeško – slavonske županije G. Tomaševiću, načelniku općine Čaglin D. Bardaću, ravnateljici S. Švajda OŠ Stjepana Radića Čaglin sa svim djelatnicima, učenicima i razredniku II. FG razreda obrtničke škole Požega, gospođi K. Grigić, M. Šimić i djelatnicima NTL – a, djelatnicima STO – a HV – e Požega, djelatnicima MUP – a RH, djelatnicima PU Požega, djelatnicima IJP – e, te svima koji su nam pritekli u pomoć, izrazili sućut, njihov grob okitili vijencima i cvijećem te ih dostojanstveno ispratili na vječno počivalište.


Ožalošćeni roditelji, braća i sestra"



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI