U 24 sata dvije prometne nesreće, troje mladih poginulo

Prometna u Velikoj
(FOTO: DVD Velika)

28.08.2016. | 034portal
Pregleda: 59293

Kako doznajemo iz policijske uprave Požeško-slavonske, jutros oko 4;35 sati u mjestu Resnik pored Pleternice dogodila se prometna nesreća u kojoj su poginule dvije petnaestgodišnje djevojke.

22-godišnji vozač osobnog automobila marke "VW Passat", požeških registarskih oznaka, kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,35 promila, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u putni kanal.

Vozilo je udarilo u zemljanu površinu, prometni znak i betonski stup javne rasvjete prilikom čega su dvije 15-godišnje putnice smrtno stradale.


Lakše je ozlijeđena i 20-godišnja putnica iz vozila kao i 22-godišnji vozač protiv kojega slijedi kaznena prijava zbog "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu".


Dežurni liječnik kirurške ambulante u požeškoj bolnici rekao nam je da je jedna od suputnica ( 20-godišnjakinja) jutros nakon pregleda u Hitnom prijemu puštena kući u dobrom općem stanju i zadovoljavajućeg općeg stanja. Dok je muškarac ujedno i vozač (22-godišnjak) zadržan u bolnici i također je dobrog općeg stanja i izvan ikakvih opasnosti po život.

Tijekom obavljanja očevida za promet je bila zatvorena državan cesta D-38 u mjestu Resnik od 5 do 11 sati, a promet se odvijao alternativnim pravcima. Doznajemo iz policijskog izvješća.

Prema neslužbenim informacijama poginule djevojke su iz Milanluga i Čaglina. Te su nakon nesreće prevežene na Odjel za patologiju i citologiju, Opće županijske bolnice Požega. Nakon obdukcije saznat ćemo više o uzrocima smrti.

Ovo je druga prometna nesreća u 24 sata koja je odnijela tri mlada života na području požeštine, kako doznajemo i mladić koji je jučer stradao u prometnoj nesreći u mjestu Trenkovo, izgubio je život i podlegao zadobivenim ozljedama.

Redakcija 034 Portala, sa dubokim žaljenjem izražava sućut obiteljima poginulih.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI