Žele napraviti izletište kako bi prezentirali svoj kraj

Ribnjak u Zarilcu
(FOTO: Pleternica.hr)

18.08.2016. | 034 PORTAL/PLETERNICA.HR
Pregleda: 5082

Ribolovno društvo Londža iz Zarilca je bilo domaćin održavanju kola Županijske lige u pecanju udicom na plovak. 50-ak okupljenih je izrazilo svoje zadovoljstvo uvjetima i radom društva, kao i sudci koji su se pobrinuli da natjecanje prođe prema svim pravilima.

Prilika je to bila za članove društva prisjetiti se početaka, ali i usporediti ih sa današnjim uvijetima koje imaju. Tako je predsjednik društva Ivan Aračić kazao kako je napredak vidljiv iz godine u godinu.




- Svake godine ulažemo kako u riblji fond tako i u infrastrukturu oko nas, naravno uz redovnu košnju i održavanje ovog prostora. Ove godine smo uz pomoć Grada Pleternici napravili nadsrešnicu tako da sada imamo i terasu na našem objektu koja može ugostiti 60-ak ljudi. Zahvalio bi i Gradu koji nas prati u našim aktivnostima, a siguran sam kako će i ubuduće biti uz nas. Plan nam je postaviti dječje igralište, odrediti i opremiti prostore za roštilj sa klupama i stolovima kako bi unaprijedili ovaj naš ribnjak i privukli ljude da dođu, vide i da se opuste vikendom - kazao je Aračić.




Nagrade je podijelio dogradonačelnik Grada Pleternice, Domagoj Katić, koji je pozdravio sve prisutne u ime gradonačelnice te im zaželio uspješan rad. - Ambicije koje vidimo po našim udrugama uvijek vesele i zadovoljstvo je raditi s ljudima koji žele dobro našoj zajedinici i našem kraju. Čestitam na svim aktivnostima i napretku koji ostvarujete iz godine u godinu, a Grad će naravno kao i do sada nastaviti vas pratiti - kazao je Katić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI