Stranka rada i solidarnosti ¨BM 365¨ i u Kaptolu

Zvonko Havrda i Ivica Nikolić
(FOTO: 034portal)

14.08.2016. | 034portal
Pregleda: 12370

Osnovana je još jedna organizacijaBandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti u našoj županiji.Danas je održana skupština stranke u Kaptolu na kojoj je zapredsjednika izabran Zvonko Havrda, za potpredsjednike su izabraniDražen Tadijanović i Vlado Blahut dok su članovi predsjedništvaMirko Dragulić i Vinko Ivanović. Članovi općinskog odbora su LukaTadijanović i Filip Juranović.

Osnivačkoj skupštini su se odazvalipredsjednik požeške organizacije Ivan Vlahović, županijskipovjerenik i predsjednik kutjevačke organizacije Ivica Nikolić tegosti iz Brodsko-posavske županije, predsjednik Brodske organizacijei nositelj liste Petar Bašić te povjerenik Josip Vidović.




Novoizabrani predsjednik Zvonko Havrdaje okupljenima poručio kako je bio jedan od osnivača OpćineKaptol i bivši općinski vijećnik, te da dugo vremena pokušavajunešto napraviti u općini. Za posao je, kaže, spreman i nikad munije bilo teško raditi ali se povukao jer stvari nisu štimale.




Sad imamo priliku konačno učinitinešto na bolje. Ovo su bogati krajevi i mora se stati na krajodlasku mladih sa ovog područja. – rekao je novoizabranipredsjednik Zvonko Havrda.

Prisutne je pozdravio i nositelj listeza petu izbornu jedinicu Petar Bašić koji je zaželio puno uspjehau radu novoosnovanoj organizaciji te ukratko predstavio program kojimse planira predstaviti na izborima.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI