Milaković: Fotoaparat je instrument kao gitara

Fotograf Željko Milaković
(FOTO: Mario Nakić)

24.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4931

Izložba fotografija na temu glazbenih koncerata požeških fotografa Marina Brkića i Željka Milakovića otvorena je sinoć u Tom klubu na uglu Radićeve i Stepinčeve ulice. Brkić nije bio na otvorenju jer trenutačno radi na moru pa smo razgovarali s drugim autorom Milakovićem.

- Marinove su fotografije s koncerata po cijeloj Hrvatskoj i šire u Europi, dok sam se ja usredotočio na Požegu. Osobno mislim da dobru rock fotografiju može napraviti samo osoba koja voli i živi rock glazbu. Svojim sam fotografijama tijekom zadnje četiri godine htio prikazati kako je u malom gradu kao što je Požega i u našim malim klubovima zapravo vrlo tanka linija između glazbenika na pozornici i publike ispod nje - rekao je Željko Milaković u razgovoru za 034portal, dodavši kako je fotoaparat zapravo instrument pomoću kojega se može komunicirati i pričati priče, baš kao glasom ili gitarom.

Izložba rock-fotografija otvorena je za posjetitelje Tom kluba tijekom idućih sedam dana. Ovdje pogledajte dio izloženih fotografija.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI