Završila škola plivanja: ¨Jako smo zadovoljni stečenim znanjem¨

Škola plivanja
(FOTO: 034 Portal)

05.08.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 6333

Školski sportski savez Požeško-slavonske županije i Grad Požega i ove godine organizirali su Školu plivanja za najmlađe. Školu plivanja pohađalo je preko 450 mladih plivača s kojima je radilo osam profesora Kineziologije. Danas je održana dodjela diploma plivačima i plivačicama.

"Došao je dan završetka škole plivanja. Odradili smo 30 školskih sati škole plivanja. Zahvaljujem se svima koji su bili redoviti i dolazili na treninge. Bili su jako uporni, dobri i naučili su plivati. Zahvaljujemo svim roditeljima i danas ćemo vam pokazati što smo točno radili ovih mjesec dana u školi plivanja", – rekao je trener Alen Ivanović.

"Ovo mi je prva godina u školi plivanja. Naučio sam plivati kraul, prsno i žabu. Trener mi je bio Matej Ivanković i jako sam zadovoljan svemu što me je naučio", – izjavio je 10-godišnji polaznik škole plivanja Andrija.






"Jako sam zadovoljna školom plivanja. Naučila sam plivati muški i ženski stil. Trener mi je bio Matej Ivanković. Ovo mi je prva godina u školi plivanja i željela bih se nastaviti baviti plivanjem", – izjavila je 11-godišnja Klara.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI